Indrek Kald • 9. märts 2011
Jaga lugu:

President Ilves külastas Eesti mootorrattatootjat

President Toomas Hendrik Ilves külastas täna ettevõtet Renard Motorcycles, kus firma osanik Andres Uibomäe tutvustas ambitsioonikat projekti minna Eestis valmistatud mootorratastega maailmaturule.

1938. aastal alustanud ja 9. märtsi 1944 suurpommitamises purustatud ettevõtte Renard Cycles järeltulijana kolme aasta eest asutatud Renard Motorcycles alustab veel tänavu käsitööna valmistatud mootorrataste tootmist. Tuge on selleks saadud ka Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuselt.

Ettevõtte juhtide teatel on Renard Motorcycles mootorrattabränd, mille tooted on tugeva isikupäraga, hea disaini ja laitmatu koostekvaliteediga ning mis tõestab, et Eesti ei ole vaid allhankemaa, vaid suudab ka ise midagi kaasaegset valmis teha.

Peamise sihtturuna nähakse Ameerika Ühendriike, ka Lääne-Euroopat. "Loodan, et Eesti disain, innovaatiline mõtlemine ja teie leidlikkus toovad edu," ütles Ilves. "Just seda kõike on vaja, et olla välisturgudel edukas ettevõte. Seega: vähem kartust, et me ei tule toime ning rohkem eneseusku, et me saame hakkama ja lööme rahvusvaheliselt läbi," märkis ta.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee