Autor: Indrek Kald • 9. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

President Ilves külastas Eesti mootorrattatootjat

President Toomas Hendrik Ilves külastas täna ettevõtet Renard Motorcycles, kus firma osanik Andres Uibomäe tutvustas ambitsioonikat projekti minna Eestis valmistatud mootorratastega maailmaturule.

1938. aastal alustanud ja 9. märtsi 1944 suurpommitamises purustatud ettevõtte Renard Cycles järeltulijana kolme aasta eest asutatud Renard Motorcycles alustab veel tänavu käsitööna valmistatud mootorrataste tootmist. Tuge on selleks saadud ka Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuselt.

Ettevõtte juhtide teatel on Renard Motorcycles mootorrattabränd, mille tooted on tugeva isikupäraga, hea disaini ja laitmatu koostekvaliteediga ning mis tõestab, et Eesti ei ole vaid allhankemaa, vaid suudab ka ise midagi kaasaegset valmis teha.

Peamise sihtturuna nähakse Ameerika Ühendriike, ka Lääne-Euroopat. "Loodan, et Eesti disain, innovaatiline mõtlemine ja teie leidlikkus toovad edu," ütles Ilves. "Just seda kõike on vaja, et olla välisturgudel edukas ettevõte. Seega: vähem kartust, et me ei tule toime ning rohkem eneseusku, et me saame hakkama ja lööme rahvusvaheliselt läbi," märkis ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077