Autor: Anne Oja • 19. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aas: valitsuse prioriteedid segasid Lasnamäe trammiliini ehitamist

Abilinnapea Taavi Aas ütles lasnamäelastega kohtudes, et valitsuse prioriteedid ei lasknud Lasnamäe trammiliini ehitama hakata.

Lasnamäe trammi projekti hetkeseisu tutvustades tõdes Aas, et vabariigi valitsuse prioriteedid ei ole võimaldanud trammiprojekti transpordi infrastruktuuri investeeringute kavasse lülitada ning seetõttu on projekti teostamise protsess pidurdunud, teatas Raepress eile hilisõhtul.

„Uute trammiliinide rajamine üksnes oma eelarvelisi vahendeid kasutades käib Tallinnale üle jõu,“ ütles Aas. „Ilma välisabita ei ole projekti elluviimine võimalik. Seetõttu otsib Tallinna linn jätkuvalt erinevaid võimalusi projekti rahastamiseks.“

Lasnamäe trammiprojekti hinnanguline kogumaksumus koos veeremiga on ca 200 miljonit eurot (3,1 mld kr).

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077