Autor: Silvia Kruusmaa • 18. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistikud tutvustavad Hamburgis Eesti transiidikoridori

Eesti logistikaettevõtjad tutvustavad täna Hamburgi ja Kieli sadama ettevõtetele Eesti transiidikoridori võimalusi kaubavahetuseks Venemaa ja Kesk-Aasiaga.

Eesti Logistikaklastri arendusjuhi Illimar Pauli kinnitusel on Hamburg koos Bremerhaveniga Eesti jaoks ühed olulisimad konteineri keskusi.

„Meie reisi eesmärk on esitleda kohalikele logistikaettevõtetele Eesti soodsat majandus- ja investeerimiskliimat ning kutsuda neid üles kasutama meie transiidikoridori kaubavahetuseks Venemaa, SRÜ rrikide ja Kesk-Aasiaga,“ selgitas Paul.

Klastri liikmed kohtuvad reisi käigus Kieli, Lübecki ja Hamburgi sadamate ning Lehmann GmbH ja Polzug Intermodal GmbH esindajatega, et anda neile kutse tulla külastama Eestit ja tutvuda kohapeal meie konkurentsivõimeliste teenustega.

Eesti Logistikaklaster on ühisprojekt, mis keskendub liikmete  rahvusvahelisele turundusele,  Eesti logistiliste eeliste tutvustamisele sihtturgudel, vabasid ressursse hõlmavale tootearendusele, logistikaalastele haridusküsimustele ning ettevõtete koostööle IT vallas.

MTÜ Logistika ja Transiidi Assotsatsiooni eestvedamisel loodud Eesti Logistikaklastri liikmed  on Tallinna Sadam, Sillamäe Sadam, Eesti Raudtee, Tallinna Lennujaam, Paldiski Sadam,  Vopak E.O.S., ERS,, Alexela Logistics, ESTEVE Terminal, CF&S, Spacecom, Smarten Logistics, Contimer, Alekon Cargo, Navirail, Riigiressursside Keskus, Bominflot, Tallinna Tehnikaülikool, Mainori Kõrgkool, Sadamate Liit ning Logistika ja Transiidi Assotsiatsioon.

Klastri projekti toetab 12,8  miljoni krooniga EAS Euroopa Regionaalarengu Fondist klastrite arendamise programmi raames.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077