Rivo Sarapik • 17. veebruar 2011
Jaga lugu:

Saksa politsei: eestlased kontrollivad meist agaramalt

Eile suunas politsei Luhamaa piiripunktis garaazhi tehnilisele kontrollile kõik riiki sisenevad veokid. Ühisreidil osalenud Saksa kolleeg kommenteeris, et eestlased kontrollivad sõidukite tehnilist seisukorda neist põhjalikumalt.

Näiteks avastati eile kontrolli suunatud veokeist kolm Poola numbrimärkidega jõulooma, mis olid liikluses ohtlikud.

"Probleem oli, haagise kolmest teljest ja mitte ükski pole varustatud nõuetekohase amortisaatoriga ehk sõiduk on ebastabiilne. Sellisega ei saa liiklusse minna,"kommenteeris liiklusjärelevalve vanemkonstaabel Priit Tuuna saates Reporter.

"See on üsna hea, et Eestis on piirivalve nüüd politseiga koos," kommenteeris Hamburgi politseinik Roland Gildemeister. "Neil on head teadmised tehnilisest kontrollist ja nad teevad oma tööd väga põhjalikult. Meie Saksamaal näiteks ei kontrolli tehnilist seisukorda nii põhjalikult kui seda teevad Eesti kolleegid."

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee