Autor: Rivo Sarapik • 11. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raudteel reisimise tippaeg jäi aastate taha

Möödunud aastal vedasid vedajad raudteel 4,8 mln reisijat. Näitaja on vähenenud 2007. aastast ja tegi seda ka mullu.

Reisijate arv kahanes mullu sarnaselt üle-eelmise aastaga protsendi võrra, selgub statistikaameti andmetest. Kahanemist jätkas ka aasta tagasi kümnendiku võrra kahanenud veosekäive, ulatudes mullu 247,9 mln reisijakilomeetrini ehk oli samuti protsendi võrra madalam.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077