Autor: Rivo Sarapik • 9. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ansip: Tallinn ei hakka Riiaga võidu jooksma

Ehkki Tallinnast viib praegu välja enam kui 30 otselendu, samas kui Riiast üle 80, leidis peaminister Andrus Ansipi, et iga hinnaga võidu jooksmine lõunanaabriga pole mõistlik.

"Minu arvates pole vaja igasuguste võidujooksudega iga hinna eest kaasa minna. Usun sellesse, et Tallinna lennuväljalt saab ka tulevikus Euroopa erinevatesse sihtkohtadesse mõistliku ajaga reisida. Perspektiivid nüüd, kui riik on Estonian Airi suuromanik, on paremad, kui olid aasta tagasi," kommenteeris peaminister täna Riigikogu infotunnis.

Lennuliiklusest kõneledes märkis peaminister, et üldse on Tallinnast võimalik lennata otse 34 erinevasse sihtpunkti. Ta tunnistas, et võrreldes Riiaga on probleem olemas, sest Riiast on võimalik otse lennata 80 sihtpunkti.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077