Autor: Rivo Sarapik • 26. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Simmermann: uus konteineriliin konkureerib autoveo hinnaga

Eesti Raudtee juhatuse esimehe Kaido Simmermanni sõnul hakkab Eesti Raudtee peagi käivituv konteineriliin Austriasse hinnalt autovedajatega.

"Käesoleva aasta märtsis on plaan alustada esimese konteinerrongiga Tallinnast läbi Riia, Kaunase, Shestokai Austriasse. Üle aasta kestnud ettevalmistustöö hakkab lõppema ja kooskõlastatud on kõikide raudteedega rongide liikumise graafikud (kaks korda nädalas) ja hinnaläbirääkimised on lõpukorral," kommenteeris Simmermann täna Logistikauudised.ee lugejate küsimustele vastates online-intervjuul. "Hind konkureerib autovedajatega ja on lootust, et maanteedel väheneb konteinerite vedu."

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077