Autor: Sirje Rank • 24. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SAS tõstab lennupileti hinda

Skandinaavia suurim lennufirma SAS tõstab 22. veebruarist kütuselisa osa lennupiletite hinnas, mis toob kaasa piletite hinnatõusu, kinnitas firma pressiesindaja meedias levinud infot uudistebüroole Direkt.

22. veebruarist tõuseb lennufirma teatel siseriiklikel liinidel ühel suunal hind 3 eurot, Skandinaavia sisestel ja Euroopa lendundel tõuseb ühel suunal piletite hind 5 eurot.  Kontinentidevahelistel lendudel muudatusi ei plaanita.

“Möödunud aasta teisest poolest oleme seisnud silmitsi järjest kõrgemaks muutuvate kütuse hindadega. Sellest ka muudatus kütuse lisatasudes,” ütleb SASi piirkonnajuht Katrin Luhaäär.

Kütuse hinnad on SASi teatel tõusnud seoses nafta kallinemisega, mis alates 2010. aasta sügisest on tõusnud ligikaudu 20%..

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077