Jaana Pikalev • 17. jaanuar 2011
Jaga lugu:

Kuehne + Nagel laieneb Lõuna-Ameerikasse

Logistikakontsern Kuehne + Nagel teatas täna, et on sõlminud kokkulepped kolme Lõuna-Ameerika riigi ettevõtte ülevõtmiseks.

Kuehne+Nagel kavatseb üle võtta Kolumbia firmad Translago S.A.S ja Agencia de Aduanas Excelsia Ldta, samuti ka Ecuadoris ettevõtte Mastertransport SA. Kõik kolm nimetatud firmat on spetsialiseerunud kergestiriknevate kaupade logistikale.

Globaalne laienemine kergriknevate kaupade logistikavaldkonnas on üks oluline element logistikakontserni viieaastasest kasvustrateegiast. Omandades kõnealused ekspedeerimisfirmad Kolumbias ja Ecuadoris, pääseb Kuehne+Nagel Lõuna-Ameerika kahe olulise võtme juurde, milleks on kergestiriknevate kaupade eksport ja samal ajal tugevdab kontsern oma positsiooni õhusaadetiste turul.

 Bogotas asuvate Translago S.A.S. ja Agencia de Aduanas Excelsia Ltda kollektiivi kuulub 160 töötajat. Nad on turuliidrid lillede ja muu kergesti rikneva kauba ekspediitorid Ameerika Ühendriikidesse, Euroopasse ja Aasiasse.30 spetsialistiga Mastertransport SAl on samuti oluline roll selles ärisegmendis Ecuadoris. Kolm ettevõtet ekspordivad õhutranspordiga umbes 75000 tonni kergriknevaid kaupu aastas.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee