Autor: Jaana Pikalev • 17. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuehne + Nagel laieneb Lõuna-Ameerikasse

Logistikakontsern Kuehne + Nagel teatas täna, et on sõlminud kokkulepped kolme Lõuna-Ameerika riigi ettevõtte ülevõtmiseks.

Kuehne+Nagel kavatseb üle võtta Kolumbia firmad Translago S.A.S ja Agencia de Aduanas Excelsia Ldta, samuti ka Ecuadoris ettevõtte Mastertransport SA. Kõik kolm nimetatud firmat on spetsialiseerunud kergestiriknevate kaupade logistikale.

Globaalne laienemine kergriknevate kaupade logistikavaldkonnas on üks oluline element logistikakontserni viieaastasest kasvustrateegiast. Omandades kõnealused ekspedeerimisfirmad Kolumbias ja Ecuadoris, pääseb Kuehne+Nagel Lõuna-Ameerika kahe olulise võtme juurde, milleks on kergestiriknevate kaupade eksport ja samal ajal tugevdab kontsern oma positsiooni õhusaadetiste turul.

 Bogotas asuvate Translago S.A.S. ja Agencia de Aduanas Excelsia Ltda kollektiivi kuulub 160 töötajat. Nad on turuliidrid lillede ja muu kergesti rikneva kauba ekspediitorid Ameerika Ühendriikidesse, Euroopasse ja Aasiasse.30 spetsialistiga Mastertransport SAl on samuti oluline roll selles ärisegmendis Ecuadoris. Kolm ettevõtet ekspordivad õhutranspordiga umbes 75000 tonni kergriknevaid kaupu aastas.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077