Autor: Indrek Kald • 14. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedo bussifirma näitab hinnatõusuga eeskuju

AS Sarbuss kergitas bussiettevõtetest esimesena seoses kütuse kallinemisega bussipiletite hindu, vaatamata sellele, et konkurendid sõidutavad reisijaid Saaremaa ja mandri vahet kuni 47 krooni odavamalt.

"Kütusehinnad järjest tõusevad ja seda ka veel jaanuaris, veebruaris ja märtsis," ütles Sarbussi juht Taavi Tuisk Meie Maale ja lisas, et nad lihtsalt ei suutnud enam selle hinna juures sõita.

Bussifirma AS Sareta juhatuse liikme Henno Liivi sõnul sõidavad nende bussid Kuressaare-Tallinna liinil seni kehtinud piletihinnaga, ent plaanivad hinnatõusu. Liiv ei välistanud, et Sarbussi alustatud hinnatõus võib ka teised konkurendid järele tõmmata.

ASid Sebe ja GoBus jätsid Kuressaare-liinidel piletihinna sisuliselt muutmata.

Sarbussi suuromanik on läbi Saaremaa Laevakompanii Vjatšeslav Leedo.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077