Autor: Rivo Sarapik • 14. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Foto: vaata, kas Estonian Airi uus lennuk on reisijale mugav?

Estonian Air õpib Kanadas lennukitootja Bombardier tehases oma uusi lennukeid tundma. Siit esimene foto uue põlvkonna lennumasina salongist.

Fotol klikkides näeb seda suuremalt.

Estonian Airi uute lennukite valmimisprotsess on lennufirma andmeil lõpusirgel – Estonian Airi inimesed jälgivad Kanadas Bombardieri tehases lennukitele viimase lihvi andmist ja õpivad uusi õhulaevu tundma. Piloodid aga harjutavad Sloveenias CRJ-dega lendamist. Ljubljanas baseerub Adria Airways ja Adrias sellepärast, et neil on CRJ900. Montrealis ei saaks Euroopa  litsentsidega Kanada registris olevate lennukitega niisama lihtsalt lennata.

Logistikauudised.ee andmeil annab tehas esimese lennuki Estonian Airile üle jaanuari viimasel nädalal ning lennuk jõuab kuu lõpuks Eestisse. Estonian Airi presidendi Andrus Aljase sõnul toimub uue lennukiga esimene lend veebruari esimeses pooles.

Estonian Airi uue Bombardieri salong.
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077