Autor: Rivo Sarapik • 11. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Läti transpordiminister alustas juhtide vallandamisega

Novembris Läti transpordiministri ametisse astunud Uldis Augulis alustas tööd ametnike väljavahetamisega - mõne nädalaga said uue juhatuse Riia Lennujaam ning pikalt vindunud Läti Post.

Augulise vallandamiste laine algas 15. detsembril, mil ametist sai lahti kogu Riia Lennujaama juhatus, kirjutab news2biz. Viimastel aastatel jõuliselt kasvanud lennujaama juhtkonna väljavahetuse ametlik põhjendus oli venima jäänud probleemide lahendamine. Viimaste seas on näiteks kuid kestnud jagelus lennujaama suurima tööandja airBalticuga viimase makstavate tasude üle. Viimane draama võttis sügisel pöörded ka kohtuni, kuid pooled võtsid hagid siiski tagasi.

Teisena võttis minister ette Läti Posti, mis pooleteise aastaga uut verd juba korduvalt näinud - 2009. aasta oktoobris tööle asunud Aivars Veissi juhitud juhatus kestis mõnevõrra kauem kui tema eelkäia, 2009. aasta juulist toimetanud juhtkond. Praegune uus juhatuse esimees Aigars Vitols töötab postifirmas juba kümme aastat.

Kui lõunanaabrite lennujaam on ministeeriumi õnn ja rõõm, siis postifirma suurim mure. Firma kaotab raha juba aastaid ja pidev juhivahetus pole ettevõtet depressioonist välja aidanud.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077