Autor: Rivo Sarapik • 11. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Amserv: automüük paisub tänavu kuni kolmandiku

Kohalike suuremate tarbeautode müüjate hulka kuuluv Amserv Grupp ootab aastalt kuni kolmandiku suurust kasvu.

Toyota müügiga tegeleva Amserv Grupi juhatuse esimees Raivo Kütt: "Meie kindel eesmärk on müüginumbreid 2011. aastal jätkuvalt kasvatada. Käesoleva aasta Eesti autoturu kogumahuks prognoosime 13 000 sõidu- ja tarbeautot." Majanduse parenemisega on tema sõnul oodata müügi aktiviseerumist nii ettevõtete kui nooremate klientide hulgas.

Olulisteks märksõnadeks saavad sel aastal Küti sõnul olema autode kiire ja sobiv kättesaadavus vähendatud ladude tingimustes ning Interneti võimaluste kiire areng.

2010. aastal müüsid automüüjad Auto Müügi- ja Teenindusettevõtete Liidu (AMTEL) andmeil 10 400 uut sõidu- ja tarbeautot ehk ligi kümnendiku võrra enam kui aasta tagasi. Tarbeautode müük kasvas ligi kolmandiku võrra.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077