Rivo Sarapik • 10. jaanuar 2011
Jaga lugu:

Teed jäätuvad täna ohtlikult libedaks

Maanteeinfokeskuse infojuhi Anne Ollo sõnul laieneb teepinna miinuskraadide ala läänest ida poole, mis tähendab, et teepinnad jäätuvad ning võib tekkida must jää; väga libedad on kõrvalmaanteed.

"Teed on lahti aetud, aga sulailm põhjustab seda, et kõrvalmaanteed on väga libedad ja samas ka suuremad autod hakkavad seal lumekihist natuke läbi vajuma," rääkis Ollo ETV hommikusaatele "Terevisioon".

Ollo sõnul ei tohiks inimesed lasta end petta plusspoolel olevatest õhutemperatuuridest. "Õhk on küll plussis, aga teepind on miinuses ja nüüd täna hommikulgi on teepinna miinuskraadide ala laienenud vaikselt lääne poolt ida poole, nii et vaid Kirde- ja Kagu-Eestis on veel teepind nõrgalt plusspoole peal, mujal on praktiliselt kõikjal miinuskraadid." Tema kinnitusel tähendab see, et teepinnad jäätuvad ning võib tekkida must jää.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee