Autor: Jaana Pikalev • 22. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Natuke lund ja kiirteedele lõksu jäänud veokid

Sõna lumi ja rasked ilmastikutingimused tekitavad uudistes juba allergiat, see on nõnda igapäevane. Kuid vaadakeise, mis toimub tegelikult kiirteedel Euroopas viimase nädala jooksul. Eesti lumikattepaksust arvestades, pole seal veel justkui talve nähtudki. Ent veokite liiklust on piiratud ning tagajärg on ummikus kiirteed.

 

Berliini suubuv kiirtee Saksamaal mõned päevad tagasi, veokid seismas.
Foto: AFP/Scanpix
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077