Autor: Silvia Kruusmaa • 16. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post: USA-sse on saadetiste edastamine endiselt piiratud

Ameerika Ühendriikide Sisejulgeoleku amet on kehtestanud kõrgendatud terrorismiohu tõttu täiendavad turvameetmed ja piirangud rahvusvahelises lennuliikluses. Piirangud laienevad ka Ameerika Ühendriikidesse adresseeritud ja lennutranspordiga edastatavatele postisaadetistele.   

Nimetatud piirangute tõttu ei ole võimalik ajavahemikul 10.12.2010–07.02.2011 eraisikutelt vastu võetud 500 g või üle selle kaaluvaid postisaadetisi Ameerika Ühendriikidesse edastada. Eraisikutena käsitletakse antud juhul ka neid juriidilisi isikuid, kellel puudub Eesti Postiga lepinguline suhe.

 Juriidilised isikud, kellel on  kehtiv  lepinguline suhe Eesti Postiga, saavad edastada nimetatud perioodil ka 500 g ja enam kaaluvaid postisaadetisi, kuid täiendavate turvameetmete kehtestamise tõttu võib saadetiste edastamise aeg tavapärasega võrreldes pikeneda.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077