Autor: Silvia Kruusmaa • 14. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parts: teede seisukorra nõudeid peab karmistama

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsi sõnul näitas lumetorm, et nõudeid teede seisukorrale tuleks tõsta, kirjutab Postimees.

"Olen vestelnud erinevate inimestega, kes Padaorus kohapeal olid, kuid neljapäeva öösel oli seal toimuv tõesti nähtamatu. Nüüd peab analüüsima, kas keegi jättis midagi olulist tegemata," rääkis Parts, lisades, et kulunud tunde vaadates tekib tõesti küsimus, kas siis tõesti toimetati nii, nagu osati.

Partsi sõnul on kitsaskohad, millele lähiajal seoses teedehooldusega kindlasti tähelepanu pöörata teede seisundinõueded, isegi kui see võib tähendada riigile rahalist koormust. Minister kinnitas, et praegune kärbitud teehoolduseelarve ei pärssinud nädalavahetuse lumekoristustöid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077