Autor: Jaana Pikalev • 14. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti veokijuhte peibutatakse Rootsi tööle?

Rootsi tahab järgmise poole aasta jooksul palgata 3500 veokijuhti.

Tänavu novembrist kuni aprillini tuleks Rootsi riigil palgata 3500 uut veoauto juhti, selgus Rootsi veokiorganisatsiooni TYA turubaromeetrist, vahendas Transport Weekly.

26% vedudega tegeleva organisatsiooni tööandjatest vastasid baromeetris, et vajavad järgmise kuue kuu jooksul 1500 juhti. Vaid 5% ettevõtetest tunnistas, et neil tuleb juhte koondada, kokku 280 juhti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077