Autor: Jaana Pikalev • 13. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Itella Logistics Eesti sai kvaliteedi- ja keskkonnajuhtimise sertifikaadid

Logistikaettevõte Itella Logistics Eesti sai Det Norske Veritaselt kvaliteedijuhtimise sertifikaadi ISO 9001:2008 ja keskkonnajuhtimise sertifikaadi ISO 14000:2004

Samaaegselt said kvaliteedijuhtimise ja keskkonnajuhtimise sertifikaadi kõik Itella Corporationi logistikaettevõtted: 10 Itella Logisticsi Soome üksust ning ettevõtte üksused Eestis, Lätis, Norras, Taanis.

 Meelike Paalberg, Itella Logistics Eesti tegevjuht: „Standardiseerides meie tegevused ja juhtimissüsteemi, anname selge sõnumi, et suhtume tõsiselt meie klientide nii kvaliteedi- kui ka keskkonna-alastesse nõudmistesse. Üldistavalt võib öelda, et kui juhtimine ja keskkonnahoid käivad rahvusvaheliselt tunnustatud kvaliteedisüsteemi järgi, on ka Itella Logistics Eesti teenused rahvusvaheliselt tunnustatud kvaliteetsel tasemel.“ „Oleme hoolikalt ajakohastanud ning kaardistanud kõik meie olulised tegevused. Muuhulgas on ettevõttesisene info liikumine paranenud ning vastutusalad on täpsemalt ning ühtlasemalt reguleeritud,“ lisab Meelike Paalberg. Logistikaturul on Meelike Paalbergi kinnitusel tunda paradigma teatavat muutust eeskätt laoteenuste sisseostmisel. „Üha rohkem ettevõtteid kaalub logistika täisteenuste, sealhulgas laovarude halduse, täieliku müügieelse ettevalmistuse, markeerimise ja muude teenuste sisseostmist. Professionaalseid laoettevõtteid usaldatakse rohkem kui varasemalt. Peame end logistika täisteenuse vallas üheks trendiloojaist. Oleme tähelepanu äratanud oma laialdase laoteenuste valiku ja hea teenindusega. Samas peab ütlema, et ka konkurendid on seda trendi väga hästi tajunud. “ 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077