Autor: Jaana Pikalev • 9. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Itella SmartPOSTil tõotab tulla rekordiliste mahtudega jõulukuu

Itella SmartPOST-iga liigub täna päevas üle 2000 paki ning mahud kasvavad iga päevaga.

Ettevõtte tegevjuhi Risto Eelmaa sõnul kasvas eelmise aasta detsembris pakkide maht võrreldes novembriga 48%. „Sama suurt pakimahtude kasvu ootame ka sel aastal ning juba täna saame kinnitada, et tänavusest detsembrist tuleb järjekordne rekordkuu. Itella SmartPOST-i kaudu edastatavate postipakkide arv kasvab iga päevaga, mis näitab selgelt, et kliendid usaldavad meid,“ ütles Risto Eelmaa.

Itella SmartPOST on laiendanud käesoleval aastal pakiautomaatide võrku 31% ning lisaks suurendatud ka mitmete pakiautomaatide kappide arvu. Praeguseks on ettevõttel üle Eesti 46 pakiautomaati. SmartPost-iga on tegemas koostööd üle 600 e-poe ning suur hulk postimüügi firmasid. Mõnes veebipoes ulatub Itella SmartPOST-iga kohaletoimetatavate pakkide osakaal 80%ni.

„Tänu automaatide võrgu laiendamisele saame klientidele kinnitada, et tuleme toime ka mahtude mitmekordistumisel. Seega võivad inimesed julgesti jõulude eel Itella SmartPOST-i teenust kasutada ning saavad jätkuvalt kindlad olla kiirele, kvaliteetsele ning soodsaimale postipakiteenusele,“ lisas Risto Eelmaa.

SmartPOST on osa Itella Grupist, mis pakub  kaupade- ja informatsioonivoogude korraldamise lahendusi. Grupp tegutseb kirjade-, informatsiooni ja kaupade logistika valdkonnas Põhja- ja Kesk Euroopas ning Venemaal. Itella Grupis töötab umbes 30 000 inimest ning 2009 aasta netokäive oli 1,82 miljardit eurot. Korporatiivteenuseid pakutakse „Itella“ kaubamärgi all ning Soomes on kasutusel lõpptarbijatele teenuste pakkumisel „Posti“ kaubamärk.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077