Autor: Sirje Rank • 7. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnairi streigikahjud juba 14 miljonit eurot ja kasvavad veelgi

Finnairi kabiinipersonali streik on põhjustanud firmale juba 14 miljonit eurot kahju – iga streigipäevaga lisandub veel 2-2,5 miljonit eurot, kirjutas Kauppalehti.

Kõiki kaotusi ja Finnairiga lendamata jätnud reisijate hulka on raske kokku arvata, tunnistas firma kommunikatsioonijuht Taneli Hassinen.

„Mõned ärimehed on juba tühistanud ka järgmiste nädalate reisid, kuna streigi lõppu pole näha. Nad on pileti ostnud mõnelt muult lennufirmalt. Ma ei hakka hindama, kui palju selliseid ära jäänud reise kokku võiks olla,“ ütles Hassinen.

Hassinen möönab, et Finnair kaalub renditööjõu palkamist Suurbritanniast, ehkki otsust selle kohta veel ei ole. „Vaatame kuidas toetusstreigid meie tegevust mõjutavad ja hindame olukorda uuesti,“ ütles ta.

Finnairi kabiinipersonali streik algas läinud nädala teisipäeval.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077