Autor: Indrek Kald • 6. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubalaevad jäid Abruka lähedal jää sisse kinni

Laupäeva õhtul kella kümne ajal sõitis täislastis turbaveo laev Roomassaare sadamast välja ja jäi üsna pea, kolm miili sadamast, Abruka lähistel jää sisse kinni.

Hollandi lipu all sõitva laeva kapten olevat usku, mis pühapäeval ei luba tööd teha, sellest ka vastu ööd mereleminekuga kiirustamine. "Ilmselt pimedas ei näinud kapten jää lahvandusi, mis kalda äärest on lahti tulnud ja merele triivinud," kirjeldas Roomassaare sadama kapten Kaarel Niine üllatuslikku kinnijäämist Meie Maale.

Eile laaditi teine hollandi lipu all sõitev puiduveo laev Roomassaares täis ja pärast lõunat läks see turbaveo laevale appi ning jäi ise ka kinni. Niine hinnangul tahtis selle laeva kapten kinnijäänud laevast võimalikult lähedalt mööda sõita, et abivajaja saaks abistaja sõiduvees järele tulla.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077