Autor: Jaana Pikalev • 26. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Poola veok mõlkis Eesti vedaja treileril olnud luksusautod, kaassõitja hukkus

Eile õhtul sattus Saksamaal kiirteel õnnetusse Eesti veok, millele sõitis sisse Poola kaubaauto. Varalist kahju hinnatakse poolele miljonile eurole. Õnnetuses sai surma Poola veokis olnud kaassõitja meesterahvas. 

Eesti veokil olid lastiks uued Audi A7-d, mis said kannatada. Õnnetusest tehtud pilte näed SIIT.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077