• 17.11.10, 15:28
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

DPD: meie tööd pea 100% internetiga seotud

Interneti kadumine sunnib kõikki tellimusi edastama telefoni või faksi teel, mis on internetiga võrreldes väga töömahukas, vastas DPD Eesti ASi arendusprojektide juht Rainer Rohtla küsimusele, kui sõltuv on kullerfirma äri internetist.
„Katastroofi internetikatkestus tekita, sest ettevõttes on olemas protseduurid selleks puhuks,“ ütles Rohtla. Siiski on interneti puudumine DPD tööd tugevalt mõjutav. „Kui internet ära läheb, siis mõjutab see firma tööprotsesse peaaegu 100%, sest peatub ühendus serveritega, mille kaudu liigub tellimuste info klientidelt DPD-le ja edasi kulleritele, mis tähendab, et kõik tellimused tuleb käsitleda manuaalselt, see omakorda on väga töömahukas,“ selgitas ta.
Rohtla kinnitas, et kliendid saavad siiski kõik teenindatud ja nende saadetised õigel ajal kohale toimetatud.

Seotud lood

Uudised
  • 17.11.10, 15:20
Eesti Post: interneti katkestus kulges tõrgeteta
Internetikatkestus puudutab kindlasti ka meid, kui midagi suurt tänase Elioni sidehäire tõttu ei olnud, ütles Eesti Posti juhatuse esimees Ahti Kallaste.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele