Autor: Tea Taruste, kaasautor • 8. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kullerpostiturg vähenes kümnendiku

Konkurentsiameti kullerpostituru ülevaate järgi vähenes möödunud aastal saadetiste arv 10,6%, vahendab Transport ja Logistika infoleht.

2009. aasta käive oli kullerpostiteenustel 372 miljonit krooni, mis on eelmise aastaga võrreldes 64,6 miljonit krooni võrra vähem. Edastati kokku 2,9 miljonit kullerpostisaadetist, mis on ligi 345 000 saadetist vähem kui eelnevalt aastal. Saadetiste maht langes aastaga 10,6%.

Mahud on langenud nii riigi sees kui ka rahvusvaheliselt. Kui rahvusvaheliste mahtude langus jäi 8% lähedale, siis riigisisese teenuse maht kahanes 11,5%. 

Autor: Tea Taruste

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077