Autor: Jaana Pikalev • 11. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus eriala raamat: Masin, mis muutis maailma

MTÜ Lean Enterprise Estonia ja kirjastus Külim esitlevad esimest  eestikeelset lean-teemalist raamatut - "Masin, mis muutis maailma".

See on tõlge, maailma bestsellerist, esimesest raamatust, mis kirlejdab  Toyota tootmissüsteemi loomist. Raamatu esitlemisega toimuvad novembris ka tasuta seminarid Tallinnas, Tartus ja Pärnus, kus esineb rahvusvaheline lean-temaatika ekspert Josep Booth. Samuti on oma kogemusi jagamas igas seminaripaigas mõned ettevõtted, kes räägivad ettevõttes timmitud mõtteviisi juurutamisest.

Raamatut "Masin, mis muutis maailma" saab soetada 200 krooniga.

Lean manufacturing

-Valdavalt Toyota tootmissüsteemist (TPS) välja arenenud protsessijuhtimise filosoofia.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077