Autor: Rivo Sarapik • 6. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestisse sisenev Blue1 hakkab lendama koos Estonian Airiga

SASi Soome suuruselt teine lennufirma alustab järgmise aasta 31. jaanuaril Tallinn-Helsingi liinil lende koostöös Estonian Airiga.

„Blue1 väljendab heameelt Eesti turule sisenemise üle jaanuaris, mil alustame kaks korda päevas otselende Helsinki Vantaa lennujaama, kust reisija saab lihtsalt Blue1 või Star Alliance jätkulennule suunduda. Meie koostöö SASi ning Estonian Airiga võimaldab suuremat valikut teenuste osas nii äri- kui puhkusereisijale,“ kommenteerib Juha Järvinen, Blue1 asepresident kommertsalal.

Lend suunal Tallinn-Helsingi toimub iga päev kell 05:55 (v.a. pühapäeval) ning 15:05 (v.a. laupäeval). Helsingist Tallinnasse saab lennata iga päev kell 14:05 ja 23:55 (v.a. laupäeval). Lennu pikkus on 35 minutit.

Teemale tuleb täna lisa.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077