• 01.10.10, 10:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

DPD: kaupade vedu kasvanud viiendiku võrra

Rahvusvahelise kullerfirma DPD andmetel on kaubavahetus võrreldes möödunud sügisega kasvanud viiendiku võrra.
DPD Eesti andmetel on kaubavahetus Balti riikide vahel hoogustunud ja liigub tõusvas trendis, teatas ettevõte. Üha enam saadetakse kaupa Eestist Lätti, Leetu ja vastupidi. Kaupade ning aluste vedu Eestist Lätti ja Leetu on tõusnud ligi 20% võrreldes eelmise aasta suve lõpu, sügise algusega.
Kui pakiveoturgu tervikuna iseloomustas 2009 aastal üleüldine mahtude langus, siis 2010 aasta esimeses pooles on kaubaveo mahud stabiliseerunud ning tänaseks pööranud selgelt tõusule. Kasvanud on nii saadetavate pakkide kui ka aluste mahud.

Seotud lood

Uudised
  • 17.11.10, 20:23
Aasta Logistikateo auhinna vääriliseks tunnistati DPD
Logistika Aastakonverentsil tunnustati logistikateo preemia võitjaks kullerfirma DPD Eesti, kes alates tänavu aasta maist pakub võimalust eraisikust kaubasaajatel otsustada endale sobilik paki kohaletoimetamise kuupäev ja täpne kellaaeg.
Uudised
  • 05.10.10, 16:03
Ka SmartPOSTi pakkide mahud on mitmekordistunud
Võrreldes 2009 aastaga on kolmekordselt kasvanud saadetavate pakkide mahud ja veelgi võimsamalt SmartPOSTi abil kaupa transportivate e-poodide numbrid.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele