Autor: Rivo Sarapik • 8. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air haarab koos SASiga Leedus turgu juurde

Estonian Air käivitab oktoobri lõpust oma teise välisliini Leedust ja hakkab Vilniusest Stockholmi lendama.

 „Meie edu ja edasine laienemine on saanud teoks tänu heale koostööle tugevate partnerlennufirmadega. Stockholm on hetkel kõige suurema potentsiaaliga sihtkoht Vilniusest, mis on otselendudega katmata,“ selgitas tegevuse laiendamise tagamaid Estonian Airi president ja juhatuse esimees Andrus Aljas.

 „Koostöö Estonian Airiga Stockholmi-Vilniuse lennuliinil laiendab oluliselt meie poolt pakutavaid teenuseid Skandinaavia ja Leedu vahel. Uue lennuühenduse avamine, lisaks juba toimivale Kopenhaageni-Vilniuse lennuliinile, aitab oluliselt kaasa lennufirma Scandinavian Airlines käesoleva aasta kasvule ning toetab meie ambitsioone saada üheks juhtivaks vedajaks Leedu turul,” lausus Robin Kamark, lennufirma Scandinavian Airlines kommertsjuht.

Lennud Vilniuse ja Stockholmi vahel hakkavad toimuma koodijagamise alusel koostöös lennufirmaga SAS Scandinavian Airlines kuus korda nädalas esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Uus liin käivitub 31. oktoobrist. Tänavu veebruaris käivitas Estonian Air liini Vilnius-Amsterdam koostöös KLMiga.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077