Autor: Rivo Sarapik • 13. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kasahhid käisid Tallinna Sadamas maad kuulamas

Tallinna Sadam võõrustas 2. augustil Muuga sadamas Kasahhi Kaubanduskoja delegatsiooni. Tallinna Sadama juhi Ain Kaljuranna sõnul otsib Kasahstan ligi paari miljoni tonni teravilja ekspordikanalit.

Delegatsiooni juhtis Kasahhi kaubakoja juhatuse esimees Azat T. Peruashev-iga. Tallinna Sadama teatel olid külalised Tallinna sadama võimalustest ja tulevikuplaanidest huvitatud ning lubasid omalt poolt edasisele koostööle kaasa aidata.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077