Autor: Rivo Sarapik • 12. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic võib börsile minna

Läti lennufirma airBaltic vähemusomanik valmistub investorite meelitamiseks. airBalticu juhi ja vähemusomanik Bertolt Flicki sõnul ei ole välistatud ka lennufirma börsile minek.

Flicki hinnangul mõjuks börs - avalikkuse tähelepanu ja karm järelvalve - lennufirmale positiivselt nii rahaliselt kui mainelt, vahendas Dienas Bizness.

Flicki sõnul on lennufirmad huvitatud olnud tema firma osalusest airBalticus, kuid lennufirmale kasulikku pakkumist pole veel tehtud. Ta ise keskenduks pigem lennufirma arendamsiele ning on seetõttu huvitatud partneri leidmisest. 

Kuna lennufirma kasvab pidevalt, muutub see Flicki sõnul kahele omanikule liiga suureks. Samuti ei olnud ta kindel, mida plaanib oma osalusega teha tänane enamusomanik Läti riik.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077