Autor: Rivo Sarapik • 10. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alkohol kergitas laevaliini käivet

Eckerö Line AB OY Eesti filiaal teenis eelmisel aastal 21 mln kroonise käibe juures 1,1 mln krooni kasumit. Mõlemad näitajad kasvasid, vastavalt 15% ning kaks ja pool korda. Käibekasvu tõi tulud alkoholimüügist. 

Ettevõtte tegevjuhi Katrin Sirk Auni sõnul said tulud mullu tagasilöögid Soome ja Eesti vahelise kaubanduse vähenemisega - mahud ja hinnad langesid viiendiku võrra. Kahanes ka piletimüügitulu, ehkki reisijate arv kerkis 12% võrra.

Eckerö Line tegeleb Eestis turundustegevuste organiseerimise ja laevapiletite müügiga reisijaile ning kaubavedajaile.

Ettevõte andis eelmisel aastal tööd 36 töötajale, töötasudeks maksti 6,1 mln krooni. Juhataja teenis 638 000 krooni.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077