Autor: Romet Kreek • 2. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pea kogu TNT kvartalikasum kadus

Euroopa suuruselt teise kullerfirma TNT teise kvartali puhaskasum vähenes 96 protsenti, kuna postidivisjoni reorganiseerimine tekitas ühekordse kulu, vahendab Bloomberg.

Teise kvartali puhaskasum kukkus 81 miljonilt eurolt kolmele miljonile, teatas Hollandi firma. Postiüksuse ümberkorralduskulu tuli teises kvartalis 168 mln eurot.

Ettevõtte käive kasvas 5,1 protsenti, 2,7 miljardile eurole. Analüütikud prognoosisid, et ettevõtte kasum kasvab 148 mln eurole.

TNT eraldab postiteenuse ja ekspressteenuse üksusi ning kinnisvara. Ettevõte valmistab ette postiüksuse müüki, ühisettevõtet või avaliku aktsiaemissiooni.  Sisemine eraldatus peaks olema valmis 1. jaanuariks.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077