Autor: Siim Sultson • 20. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Lennujaamal reisijad plussis, kaup miinuses

Võrreldes eelmise aasta juuniga, kasvas Tallinna Lennujaama reisijate arv selle aasta juunis ligi kümnendiku, kuid ilma jäädi poolest kaubast, ilmneb lennujaama andmetest.

Kui 2009. aasta juunis kasutas Tallinna Lennujaama teenuseid 127 058 reisijat, siis 2010. aasta juunis 139 294 reisijat ehk 9,% rohkem.

Lennukaubaveo osas toimus samade perioodide võrdluses seevastu taandumine 53,6% ehk tasemelt 1 486 tonni tasemele 690 tonni. Näiteks 2008. aastal oli lennukauba kogus, mis Tallinna Lennujama läbis koguni 3 770 tonni. Toonasest juunitasemest, mis oli ka viimase seitsme aasta parim, jääb tänavune maha 81,7%.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077