Autor: Siim Sultson • 18. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnairil tuhakahjude hüvitised paigas

Finnair jõudis ametivõimudega kokkuleppele aprilli tuhakahjude hüvitiste osas,  samas II kvartali majandustulemusi need mõjutada ei tohiks, ilmneb lennufirma ja Kauppalehti teadetest.

Soomlaste tarbijakaitseameti andmeil hüvitab Finnair reisijaile hotellikahjud kõrgema hinnataseme alusel. Hüvitist saab ka einete, telefonikulude ning ööbimiskoha ja lennuvälja vahelise sõidu kulude eest.

Hotellikulude hüvitamisel on abiks rahvusvaheline hotellide hinnaindeks. Üleliigsete einete eest makstakse 390 krooni päeva kohtaja telefonikulude osas 312 krooni. Kui tagasitulekul mingist kohast kasutati omadest vahenditest bussi või rongi, katab Finnair lennupiletit ületavad kulumäärad. See-eest taksosõitusid kinni ei maksta.

Finnairi hinnangul ei anna tuhapilvedest johtuvad hüvitamised alust muuta selle aasta II kvartali oodatavat majandustulemust, mille järgi tuleb selle perioodi kahjum I kvartali tasemel või isegi väiksem.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077