Autor: Siim Sultson • 27. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taani suurvedaja: see aasta vilets eelmise tõttu

Taani suurvedaja ja logistikafirma Leman Holding eelmise aasta rahalised kaotused varjutavad ka käesolevat aastat, teatab Logistics Finland.

Leman Holdingu käiv kukkus eelmisel aastal, võrreldes aasta varasemaga 24% ehk tasemelt 2,594 miljardit Eesti krooni tasemele 1,971 miljardit Eesti krooni.

Firma ärikasum kahanes aga 79% ehk tasemelt 63,0 miljonit Eesti krooni tasemele 13,23 miljonit Eesti krooni. Kasum enne makse kahanes 67,94 miljonit eesti krooni tasemele 23,10 miljonit Eesti krooni ehk 66%. Kasum peale makse aga kahanes tasemelt 47,67 miljonit Eesti krooni tasemele 15,75 miljonit Eesti krooni ehk 67%.

Leman Holdingu hinnangul avaldab eelmise aasta finantskriis negatiivset mõju ka 2010. aasta tulemustele.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077