Autor: Rivo Sarapik • 18. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avis: autorenditurg korjab end maast üles

Üks suurematest autorentijatest, Avies Europe Plc teatas, et sektori väljavaated on väga positiivsed.

Nimelt teatas rendifirma Bloombergile, et esimest korda üle kahe aasta näitasid tulud kuu lõikes eelmise aasta sama perioodiga võrreldes kasvu. Märtsis kasvas rendifirmal käive, samamoodi kerkis mõnevõrra päevane makstav renditasu.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077