Autor: Siim Sultson • 30. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lennuvedu taastub ennaktempos

Võrreldes eelmise aasta algusega, kogus rahvusvaheline lennuvedu end veebruaris üle veerandi, märtsis veelgi enam, teatab Aircargonews.

Võrreldes eelmise aasta veebruariga, kasvas rahvusvaheline lennuvedu 26,3%, kuid märtsis juba 28,1%.

Ühelt poolt on kasv küll suur, kuid teisalt näitab see, kui suures sügavikus oli lennuvedu aasta eest. Siiski on sellise kasvu tulemusel lennuvedu vaid ühe protsendipunkti kaugusel hiilgeajast 2008. aasta alguses.

USAs on lennuvedu kasvanud märtsis 32,2%, Aasias ja Vaikse Ookeani piirkonnas 34,1%, Ladina-Ameerikas koguni 47,9%, kuid Euroopas vaid 11,7%.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077