Autor: Siim Sultson • 27. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saareväli: kui toetus, siis juba kõigile

EST-Trans Kaubaveod AS omanik Sulev Saareväli leiab, et osade ettevõtete riigipoolne toetamine pole teiste suhtes aus.

Äripäeva päevaküsimus on inspireeritud tänase lehe kaaneloost, et ettevõtjate hinnangul rikuvad eksporditoetused ausat konkurentsi.

Kas riik peab ettevõtlust toetama? Mil moel?

"Arvan, et siin tuleb mõelda, kust jooksevad piirid, kus on võrdne kohtlemine. Oleme ju kapitalismis ja iga ettevõtte ellujäämine on iga ettevõte otsustes kinni. Riik peaks siis ju toetama kõiki. Vastasel juhul tekib tõesti mittevõrdse kohtlemise tunne. Kui riik maksab teatud firmade kulud kinni, siis see pole teiste firmade suhtes aus," kostis Saareväli.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077