Autor: Siim Sultson • 27. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lätlaste lennu maapealne teenistus sirutab haaret

Läti taustaga ja airBalticut teeniv lennujaamade maapealne teenistus North Hub Services alustab suvel tegevust Helsingi Vantaa lennujaamas, sihikul on muuhulhgas ka Tallinn, ilmneb ettevõtte teatest.

Riias seni airBalticule maapealset teenust oustanud firma North Hub Services (NHS) hakkab alates 1. juulist Vantaa lennujaamas kliente teenindama.

Helsingis pakub NHS klientidele järgnevaid teenuseid:

• Maapealne administratsioon

• Reisijateenused• Pagasikorraldus• Rambiteenused• Lennu ja meeskonna opereerimine• Lennuki teenindus

Soomes palgatakse kokku üle 40 töötaja. Aktiivne inimresursside otsimine juba toimub. Enne 2011. aastat saab NHS kaudu tööd üle 400 inimese.

“Firma asutamisest alates oleme eesmärgipäraselt pakkunud kvaliteetset maapealset teenindust Riia lennujaamas. Samal ajal oleme ka pingutusi teinud, et hinnata uusi turge ning esimene samm väljaspoole Lätit on Helsingi rahvusvaheline lennujaam.

NHS alustab täieliku maapealse teeninduse pakkumist Helsingis 1. juulil. Me jätkame ka oma võimaluste alaüüsimist, et pakkuda teenust mujalgi Läänemere piirkonnas.

Hetkel on kaalumisel Tallinn, Vilnius, Stockholm ja ka teised lennujaamad,” ütles NHS tegevjuht Janis Balkens.

North Hub Services Ltd. on sõltumatu Baltic Aviation Systemsi ja HAVAS Ground Handling Servicesi omanduses olev ettevõte. NHS on lennujaamateeninduse ekspert, mis tegutseb Lätis.

NHS pakub maapealset teenindust lennufirmadele ja klientidele Riia rahvusvahelises lennujaamas. NHSi meeskonda kuulub praeguseks üle 150 töötaja. NHS on International Aviation Handlers Associationi ja IATA Groundhandling Councili liige.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077