Autor: Siim Sultson • 26. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedu hakkab tegelema Rail Baltica projektiga

Leedu on valmis, hoolimata takistustest, hakkama Rail Baltica projektiga peatselt tegelema, teatab Logistics Finland.

Leedu peaminister Andrius Kubilius tõdes, et raudteeprojekti varjutavad erahuvid ja riigi poliitiline tahtmatus. Sellegipoolest oli ta kindel, et Leedu hakkab Rail Baltica projektiga tõsiselt töötama veel enne selle aasta I poole lõppu.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077