Autor: Siim Sultson • 9. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sebe buss tegi avarii

Täna hommikul kella 11:00 paiku toimus avarii Pärnu – Sankt-Peterburi liinibussiga, teatab bussifirma.

Avarii juthus Tori kandis, kus buss kaldus pehmele teepervele ning vajus kraavi. Reisijaid oli bussis 10 inimest, kellest kaks said avarii käigus kergemaid vigastusi.

Esialgsetel andmetel otsis bussijuht siledamat teed ja sõitis seetõttu teepervele. Teeperv osutus nii pehmeks, et buss vajus teelt välja kraavi. Ümbervajumise hetkel oli bussi kiirus 75-80 km/h. Reisijad on avarii tõttu šokis, 5 reisijat ja bussijuhi viis kiirabi haiglasse kontrollimisele. Sündmuskohal Pärnumaal Tori vallas Seljal toimetavad politsei, kiirabi ning tehnoabi brigaad.

Asendusbuss koos Venemaa viisat omava bussijuhiga jõudis kohale kell 14:00. Ootamatu tõrge tekkis piiriületusdokumentide üleandmisega, seega jätkus sõit Peterburi suunas kell 15:00. Ette on näha, et täna jõutakse sihtkohta umbes 4-tunnise hilinemisega.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077