Autor: Siim Sultson • 26. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Poolakad pumpavad sadamatesse raha

Järgneva viie aasta jooksul kavatsevad Poola sadamad oma arengusse investeerida miljardeid kroone, teatab Logistics Finland.

Kuni aastani 2015 Trójmiasto ja Szczecini sadamad plaanivad investeerida oma arengusse 10,03 miljardit krooni. Swinoujscie sadam plaanib investeerida koos Szczeciniga lähiaastail aga 10,9 miljardit krooni, Gdynia üksi

7,02 miljardit krooni.

Gdanski sadam plaanib sel aastal oma arengusse investeerida 120 miljonit krooni.

Sadamad uuendavad raudteid, siseteid, veeteid ja intermodaalse transpordi infrastruktuure.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077