Autor: Siim Sultson • 9. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rootsi laevandusfirmad ootavad kerget toibumist

Võrreldes möödunud aasta kukkumistega, loodavad Rootsi laevandusfirmad alanud aastalt kerget toibumist, teatab Logistics Finland.

Wallenius Lines, Concordia Maritime ja Stena Bulk tunnistavad mereveoalase nõudluse kasvu alates eelmise aasta sügisest. Näiteks Wallenius tõi vahepeal käibelt kõrvaldatud 20st laevast tagasi merele 6. Firma juhtkonna hinnangul on tarbimise kasv maailmaturul tegevusala aktiivsuse kasvule kaasa aidanud.

Concordia näeb tunneli lõpus valgust ja on kõik oma laevad sidunud pikaajaliste lepingutega. 

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077