Autor: Siim Sultson • 4. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallegg: Soome streik suurt ei mõjuta

Talleggi müügidirektor Margus Venelaine tõdes, et Soome sadamatööliste streik kombinaadi tegevust õieti ei mõjutagi.

"Ei mõjuta see meid kuidagi," kõlas müügidirektori suust suhteliselt ükskõikne vastus, kui uurisin temalt soomlastest sadamatööliste streigi mõjusid kombinaadile. Tema seletusel teglikult ju suurt midagi Soome kaudu ei ekspordita. Üksikud ekspordikogused lähevad praamiga, kuid need on üldisest ekspordist ikka üsna tühised kogused.

"Nii kaua, kui praamid käivad, ei mõjuta kuidagi," sõnas ta. Näiteks sel nädalal pole Soomesse läinud ükski koorem. Talleggi põhiline eksporditurg on ikka Baltikum, Aasiasse läheb kaup, põhiliselt kanatiivad, otsejoones ja seegi hooajaliselt. Aeg-ajalt viikase lihatooteid vähemal määral ka Soomesse, Rootsisse, Taanisse.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077