Autor: Siim Sultson • 23. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Praam sõitis Hiiumaalt Saaremaale 25 tundi

Hiiumaalt laupäeva õhtul väljunud praam Kõrgelaid pidi Saaremaale jõudmiseks kahlama läbi jää ja lõpuks purunes ka diiselgeneraator - sõit kestis ligi 25 tundi, kirjutab Oma Saar.

Laupäeva õhtul kell 21.55 Hiiumaalt Sõru sadamast väljunud parvlaev Kõrgelaid jõudis Saaremaale Triigi sadamasse täpselt 24 tunni ja 45 minuti pärast.

Plaanijärgse 19.00 asemel andis laev sadamast otsad alles kell 21.55.

Seitse tundi hiljem ütles keset Soela väina, kahe kilomeetri kaugusel sihtsadamast, üles üks laeva kolmest diiselgeneraatorist. Mingit ohtu see endast ei kujutanud, kuna tavaoludes sõidabki laev kahe generaatoriga. Raskete jääolude tõttu läks aga nüüd vaja kolme generaatori jõudu.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077