Autor: Siim Sultson • 19. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venelased vallutavad Abhaasia raudtee

Vene Raudtee paneb Abhaasia raudteele "kohaliku rahva tungival nõudmisel" käpa peale, teatab Railways Market.

Abhaasia nukuvalitsuse ja Venemaa esindaja kokkuleppe järel otsustati anda sealne raudtee üle Vene Raudtee valitsuse alla. Kohalik võim pidas seda kiirkorras elluviidavat sammu Abhaasia majanduse alustalaks olevat veondust edendavaks.

Esimesed vihjed Vene Raudtee ülevõtu kavatsusest tulid juba möödunud aasta augustis. Gruusia nimetab seda sammu rööviks.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077