Autor: Siim Sultson • 19. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muuga Sojatehas kohendab ennast

Eesti Väärtpaberikeskuse andmeil liigutas Muuga Sojatehas AS oma väärtpabereid veebruaris kahel korral, firma juhtkond jäi tabamatuks, Tallinn Sadam midagi sisulist selle taga ei näe.

Sojatehase endaga korduv kontakti otsimine osutus tulutuks. Seevastu mõningat selgust sai Tallinna Sadamast.

"Meie teada on siin omanike grupi struktuuri muutusega seotud vahetused," kostis aktsiate liikumise asjus järelepärimise peale ASi Tallinna Sadam kommertsjuht Erik Ringmaa.

Millega see täpsemalt võiks olla seotud?

"Midagi sisulist ei tohiks olla. Ma ei oska öelda, millega on see seotud. Omanike ring ei tohiks olla muutunud," ei pidanud ta seda aktsiate liikumist millekski eriliseks.

Tallinna Sadama vedellasti ala ärisuunajuht  Natalja Baidina aga oskas sõnada veelgi vähem:"Niivõrd-kuivõrd ma tean...," alustas ta, kuid, parandanud end, lisas,"seda peaksid nad vast ise kommenteerima, meil on konfidentsiaalsed lepingulised suhted...ma ei oskagi aktsiate liikumist kommenteerida, kuigi ma hea meelega aitaks teid," lõpetas meeldivalt.

Eesti Väärtpaberikeskuse andmeil Muuga Sojatehas AS liigutas börsivälise tehinguna 5. veebruaril 7 400 väärtpaberit ja eile, 18. veebruaril 7 400 väärtpaberit. Väärtpaberi info järgi on väärtpaberite arv  7 400, nimiväärtus 10 000 krooni, emissiooni maht nimiväärtuses 74 000 000, väärtpaberi liigiks on märgitud piiratud võõrandamisõigusega lihtaktsia.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077