Autor: Siim Sultson • 17. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lufthansa piloodid streigitujus

Täna selgub, kas sakslaste lennufirma Lufthansa piloodid hakkavad streikima, teatab Kauppalehti.

Saksamaa lendurite erialaliit Vereinigung Cockpit juba valmistab Lufthansas streiki ette. Lendurite selleteemalise hääletuse tulemused peaksid selguma täna. Samas on erialaliidu juhtkond streiki pooldaval seisukohal.

Lendurid protestivad Lufthansa töökohtade siirdumise vastu tütarfirmadele, mille palgatase aga on emafirma omast madalam.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077