Autor: Siim Sultson • 1. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

 Sakslased puhastavad veondust

Sakslased asusid treima oma veondusala kliimakaitseplaani, edastab Logistics Finalnd.

Saksamaa Transpordiministeerium on võtnud plaani vähendada veosektori õhkupaisatavat saastet. Plaan peaks käivituma juba selle aasta lõpul või 2011. aasta algul. Eesmärgiks on kahandada aastaks 2020 CO2 emissiooni 40% võrreldes 1990. aastaga.

Kogu majanduse kõigis sektorites peaks samal ajaperioodil see näitaja Saksmaal kahanema aga 30%.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077